Hem-Interiör

Letar tapeter

Vi ska tapetsera om i köket och letar inspiration. Det finns ju så mycket snygga tapeter där ute. Och vi ska inte tapetsera en stor vägg så det känns som om vi kan välja precis vad vi vill. Jag tänker att de andra väggarna får hållas vita. Därför kommer jag kunna välja verkligen vilket mönster som helst. Men det finns ju så många olika tapeter att välja på. Ska vi ha stormönstrat, ska det vara grafiskt? Eller ska det vara diskret och subtilt? Borde vi hålla oss till enfärgat? Eller ska vi köra blommigt eller kanske romantiskt? Borde vi gå på något känt designermärke eller ska vi köra någon gammal klassisk design? Jag sliter mitt hår just nu för jag tycker det är så svårt att välja. Total köpångest just nu alltså när det kommer till tapeter.

Den här är ju bara så snygg
Hur fin är inte denna?
Eller kanske denna?
Detta är min favorit.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *