Hem-Interiör

Nymålad hall

Jag har precis målat om i hallen. Tidigare var det någon slags knallorange som var svampad på väggarn a la pizzeria på nittiotalet. Vilket lyft säger jag bara. Nu är det en bruten vit och allt känns bara så fräscht. Jag saknar inte mina orangea väggar – alls! När jag kommer ut i hallen nu så blir jag glad och behöver inte blunda för att undvika att knockas av färgen och få huvudvärk. Däremot letar jag efter en snygg hallspegel som jag kan ha. Gärna en 50-60-talsspegel för de är sjukt snygga. Jag letar febrilt på loppisar. Jag letar även efter någon form av avlastningsbord som jag kan ställa lite grejer på och som jag kan ha en korg på för lite halsdukar typ.

En snygg stol

Det vore även skönt att hitta en snygg stol eller pall som man kan ha om man behöver sitta ner och ta på sig skorna eller något (nu tror ni säkert att jag är 100 år gammal).  Jag tänker att jag får springa på loppis tills jag hittar det jag söker bara. Det blir ingen nyinvestering gällande dessa saker i alla fall. Det är jag för snål för.  Sedan finns det ju möjlighet att göra en sådan loppis-stol väldigt personlig om man målar lite och kanske klär om den. Och det gillar ju jag.

Kollade på lite inspirationsbilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *