Hem-Interiör

Dags för nytt porslin

Vi ska köpa nytt porslin och glas och jag letar något som ser exklusivt ut men ändå inte kostar skjortan. Varför vi ska göra det? Jo för att mitt köksskåp hemma med allt porslin i ramlade ner från väggen. Jag kan väl säga att det inte har varit helt enkelt att få ordning på allt krossat glas och porslin och att det tog väldigt lång tid att få ordning på allt. Nu har vi dock fått upp ett nytt skåp på väggen och börjar därför arbetet med att fylla det igen.

Kanske Holmegaard

I detta fall är jag är inte sugen på att köpa samma glas och porslin som alla andra gör och jag vill  inte heller ha loppisprodukter i detta läget. Jag vill ha nytt och fräscht samtidigt som det känns väldigt exklusivt. Jag vet knappt vilka märken jag ska rikta mig mot när det kommer till den exklusivare känslan eftersom jag sällan köper porslin överhuvudtaget. Jag älskar ju glasen från Holmegaard och skulle absolut kunna tänka mig att ha deras glas både som dricks- och vinglas hemma. Jag tycker dessutom att de är väldigt sköna att dricka ur.

Inte för modernt och inte för tråkigt

Jag har mycket svårare att ens komma på förslag när kommer till porslin. Det är så många som köper produkter från Rörstrands och Iitala så jag vill inte göra det jag också. Men vad har jag då för alternativ? Jag kan ju absolut gå mot någon liten leverantör men då är jag rädd för att det inte ska finnas fler att köpa om någon sönder. Jag vill heller inte ha något som är för modernt utan jag vill hellre lägga pengar på detta och se till att jag har en servis som jag kan använda under  många år framöver. En servis som inte blir omodern eller tråkig. En annan viktig poäng är att den måste vara enkel att göra fina dukningar med. Lite typ åt detta hållet.

                           

 .   

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *